prezentare video
Inca din anul 2000, Syngenta isi propune sa contribuie la cresterea productivitatii culturilor asigurand in acelasi timp protectia mediului inconjurator, sanatatea populatiei si cresterea calitatii vietii. Fondata prin fuziunea a doua companii cu traditie, Novartis Agribusiness si Zeneca Agrochemicals, Syngenta a avut de la inceput ca scop sa aduca potentialul plantei la cele mai inalte valori. A mostenit puterea si traditiile celor doua companii insa, cu personalitate proprie, Syngenta a castigat incredera fermierilor din peste 90 de tari. Prin cercetare si inovatie, fermierul este sprijinit sa depaseasca provocarile intampinate si sa obtina productii mai mari, de calitate superioara, utilizand cat mai putine resurse si protejand mediul inconjurator.
Pe plan global, productia de alimente este asigurata, in principal, de 8 mari culturi: cereale (grau si orz), alte culturi pe suprafete mari (sfecla de zahar, rapita etc.), porumb, orez, soia, culturi de specialitate (cartof, bumbac, pomi fructiferi etc.), trestia de zahar si legume. In vederea imbunatatirii acestor culturi prin utilizarea eficienta e resurselor diponibile, compania si cei peste 26.000 de angajati pun la dispozitie cele mai bune tehnologii si solutii inovative.
Portofoliul companiei include seminte de legume, floarea-soarelui, porumb, rapita, cereale si sfecla de zahar la care se adauga produsele pentru protectia plantelor, mult apreciate si utilizate de catre fermieri.
Conditiile climatice variabile si lupta cu bolile si daunatorii culturilor legumicole au condus catre necesitatea utilizarii unui material semincer superior iar hibrizii Syngenta au castigat popularitate in randul fermierilor romani.
S.C. Marcoser S.R.L. este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume si al produselor pentru protectia plantelor Syngenta. Hibrizii de legume disponibili prin intermediul companiei noastre sunt cultivati si testati in conditiile climatice din Romania, demonstrand o buna adaptabilitate la acestea.
Calitatea se remarca prin rezistenta sau toleranta la diverse boli vasculare, virusuri si nematozi, in paralel cu obtinerea de produse cu insusiri organoleptice ridicate.