Dincolo de input-uri, fermierii au nevoie de un ajutor specializat fie cand incep o afacere, fie cand introduc tehnologii si produse noi in culturile pe care le au. Astfel, consultanta este un sprijin binevenit, care aduce plusvaloare si reduce cheltuielile din ferme.

Consultanța, mâna de ajutor oferită fermierilor

Compania Marcoser a luat nastere tocmai pentru a oferi acest ajutor. Au trecut 15 ani de la acel moment, iar de atunci firma s-a tot dezvoltat si a construit o ferma, la Matca, dintr-un motiv simplu: in acest fel se poate verifica daca produsele sunt adaptate conditiilor din Romania.

Ferma Marcoser a ajuns la o suprafață de 3.5 hectare, suprafata in care sunt cultivati practic toti hibrizii comercializati de Marcoser sau toate culturile pentru care oferim aceasta consultanta. Oferim consultanta in momentul de fata pe culturile de baza.

Marcoser oferă consultanță profesională în legumicultură prin 3 canale

Fermierii beneficiaza de sfaturile specialistilor Marcoser prin intermediul a 3 canale. Cel mai util si care ofera cel mai rapid feedback este prin intermediul inginerilor, care cunosc toate problemele din zonele in care activeaza. Astfel, au si solutiile pregatite pentru intrebarile fermierilor.

Un al doilea instrument de contact cu fermierii, pentru a oferi consultanta, este reprezentat de magazinul din comuna Matca. Al treilea, dar nu cel din urma, este site-ul oficial www.marcoser.ro. Un inginer horticol cu experienta in agricultura raspunde tuturor cerintelor fermierilor care au nevoie de ajutor.

Daca ar fi sa facem o retrospectiva a ultimilor 15 ani, am putea spune ca ce ne diferentiaza pe noi este aceasta legatura pe care o avem cu fermierul prin intermediul specialistilor nostri.


Afla ultimele informatii si noutati din legumicultura, aboneaza-te la Newsletter-ul Marcoser!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Lucrarile lunii Iunie in legumicultura

Lucrarile lunii Iunie in legumicultura

Lucrarile lunii iunie in legumicultura constau in protejarea culturilor de soare, tratamente pentru boli, fertilizare pentru marirea fructelor si coacere, infiintarea culturilor de toamna.

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Si in acest an am primit vizita studentilor din anul III de la Facultatea de Horticultura din cadrul USAMVB.

Belthirul – insecticidul natural pentru combaterea omizilor

Belthirul – insecticidul natural pentru combaterea omizilor

Belthirul este aliatul perfect pentru lupta impotriva omizilor defoliatoare la culturile horticole. Un insecticid natural si nepoluant care nu necesita timp de pauza pana la recoltare.

10 Intrebari despre aplicarea ingrasamintelor la culturile de legume

10 Intrebari despre aplicarea ingrasamintelor la culturile de legume

In general, fermierii care se ocupa de cultivarea legumelor in spatiu protejat sau camp deschis intampina dificultati in alegerea produselor de fertilizare potrivite nevoilor plantelor si fazei de dezvoltare in care aceastea se afla.

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Cu totii ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru sa aiba o durata de viata cat mai mare. Dar durata de viata a foliei nu este singura caracteristica a unei folii profesionale de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem folia pentru solar.

Lucrarile lunii decembrie in legumicultura

Lucrarile lunii decembrie in legumicultura

Ne apropiem cu pasi repezi catre luna decembrie, ultima luna a anului 2020, un an foarte diferit si cu multe provocari atat in viata sociala cat si in domeniul legumicol. Insa, si in acest context mai dificil, fermierii si-au continuat activitatile, aratand rolul important pe care il are sectorul agricol pentru tara noastra si pentru locuitorii ei.